Het laatste nieuws heet van de naald!

MAX Nieuwsflash

*** Tom Meeuws blijft dan toch kandidaat voor de gemeenteraadsverkiezingen in Antwerpen. Het partijbestuur van sp.a heeft zijn ontslag geweigerd. Het blijft achter hem staan en Meeuws blijft dus geloven in de Antwerpse lijst Samen, een kartel van Groen, Sp.a en onafhankelijken. Dat zei hij gisteravond zelf op een persconferentie: Het is afwachten hoe kartelpartner Groen zal reageren, zegt politoloog Dave Sinardet: Lijsttrekker Wouter Van Besien van Groen hebben we nog niet kunnen bereiken voor een reactie. *** Het M-decreet, waardoor leerlingen met een beperking of leerstoornis zich kunnen inschrijven in een gewone school, is te snel ingevoerd. Dat zegt het departement Onderwijs in een tussentijdse evaluatie. Groen-parlementslid Elisabeth Meuleman kon het rapport inkijken: Volgens Groen moet minister Crevits ingrijpen, en meer middelen voorzien. *** In Charleroi zijn twee mensen opgepakt voor de verkrachting van een studente van 19. Ze zegt dat ze ontvoerd is door 5 mensen toen ze uit een nachtclub in Brussel kwam. Ze zou daarna naar een appartement in Charleroi gebracht zijn. Daar zou ze 3 dagen lang gedrogeerd en seksueel misbruikt zijn. De studente kon haar broer waarschuwen via haar gsm. De politie kon haar uiteindelijk bevrijden. De twee verdachten ontkennen alles. *** Club Brugge heeft zich geplaatst voor de halve finale van de Beker van België. Het versloeg Charleroi met 5-1. De wedstrijd was een maand geleden gepland maar, maar die werd toen afgelast omdat het veld in Brugge onbespeelbaar was door de hevige regen. Club Brugge speler Hans Vanaken is heel tevreden met de ruime overwinning. Gisteravond is ook een inhaalwedstrijd gespeeld in de competitie. Racing Genk won van KV Oostende met 1-2. *** De dag begint met enkele buien, mogelijk met hagel of sneeuw. Vooral in het oosten van het land. Op andere plaatsen blijft het meestal droog en zijn er ook opklaringen. Er staat wel veel wind en de maxima liggen rond 7 graden. De volgende dagen is het meestal droog bij 5 graden. Een bui blijft wel mogelijk.

Het laatste nieuws mbt MAX

MAX Nieuws

MAX bericht in de kijker

MAX Hot Topic

MAX gaat door ! Een mooi kerstverhaal

MAX en Meetjesland FM slaan de handen in elkaar Afgelopen maand kreeg Meetjesland FM nog de erkenning van minister Gatz. Radio MAX greep ernaast en kreeg na 17jaar radio geen nieuwe vergunning meer van de Vlaamse overheid. Radio MAX en Meetjesland FM werken reeds jaren achter de schermen samen. Uitgaande van een slecht scenario voor één van beide verenigingen, waren er voor de erkenningsronde reeds gesprekken. Meetjesland FM komt uit het samenwerkingsverband ‘CLUB FM’. De naam ‘MAX’ is reeds gekend bij het grote publiek in een groot deel van het Meetjesland. Beide verenigingen kozen ervoor om verder te gaan onder de krachtige naam ‘MAX’.

Door de samensmelting van MAX en Meetjesland FM kan een nog intensiever programma-aanbod worden voorzien dan in het aanvraagdossier is vermeld.

Alle medewerkers van zowel MAX als Meetjesland FM blijven behouden. Ook alle technische infrastructuur is operationeel om op 1 januari 2018 van start te gaan.

MAX kan je dan in de wijde omgeving ontvangen in Aalter, Brugge, Jabbeke, Tielt, Nevele op 104.7, in Eeklo, Evergem, Assenede, Zeeuws-Vlaanderen op 106.3 en in Maldegem, Damme, Oostburg, Zeeuws-Vlaanderen op 105.9 .

Verder kan je ook digitaal naar MAX luisteren via internet of de gratis iPhone en Android app ‘MAX Belgium’.

De redactie en gloednieuwe moderne studio’s die gevestigd zijn in de gebouwen van LOVELD blijven in Aalter.

Bij MAX is er nog plaats voor extra talent.

Neem contact op met Wim Van Geert op [email protected] als je deel wil uitmaken van een supertoffe ploeg. Zowel presentators als redactiemedewerkers zijn meer dan welkom.

Ikwilgratisonderhoud

Op zoek naar een lokale werk-aanbieding?

Jobs in de regio

Interesse in regionaal nieuws?

Nieuws uit de regio